nu blir de en paus...



Idag ska det fixas med de mesta och sen ska jag faktiskt åka till fjällen... Tar med datorn, men eftersom jag inte har något mobilt internet vet jag inte om det blir någon updatering. (beror på om någon grenne har internet som man kan låna) :P

ha en mysig påsk med massa godis och mys :)

Fredagsmys

Jobbdagen gick förvånadsvärt fort.. Började vid 10 (då jag tog ut lite komp) Hade fått en liten påskpressent av ägarna & chefterna.. en liten låda med några fina praliner i.. vågar man äta dom? :P va himla gulligt av dom tycker jag...

Hade två barn av mina 9 där idag. En som gick hem igår kom idag iaf, för allt hade vart normalt igår så.  Städade uteförådet lite på förmiddagen. Blev ganska bra faktiskt..

Det blev många byten av kläder på barnen idag, de fanns en stor "sjö" av smältvatten på gården och minstingen (som nu fått riktig fart på fötterna även utomhus) låg och simamde i de isakalla vattnet minst 5 - 6 gånger och var blöt ända in till blöjan. Torkskåpen va nog på hela dagen, på med de som va i torkskåpet och in med det man tog av.. Vantarna va även båtar i denna sjö så det blev till att vrida 1 liter vatten / vante innan man kunde hänga in dom på tork. Men det är härligt att se hur roligt dom har med vattnet så det är det värt

När jag slutade hade jag sån tur att E va färdig i stan så ja behövde bara vänta en timme på honom så kunde vi åka hem tillsammans.. annars had ejag fåt åka hem och sen tillbaka för att hämta honom. Nu sitter vi framför varsin dator :P hehe så romantiskt va? ;)

kom det som en blixt från klar himmel?

kan det vara så nu att poletten har trillat ner. något är galet.

Ja.. snart är det helg. Ska bli skönt att göra ingenting :) fast ja ska ju åka på soptippen med massa skräp, speciellt skräpet från sofforna.. för det blev myyyyycket skräp.. Plast, kartong osv. Plus att vi hade endel skräp sen innan :)

I morgon börjar jag kl 9.. men ja stänger... Dock är det bara 1 av mina barn där och endel andra är också lediga så jag hoppas på att kunna ta ut en timme komp på morgonen och börja vid 10 istället. Ska ringa i morgon och se hur läget ser ut :)

Nu ska jag se "halv 8 hoss mig" haha.. penisionärsvarning :P men ja gillar programmet

Snart är det fredag?

Eller hur?

Läängtar verkligen till tisdag em nästa vecka.. då är jag ledig 6 dagar och de ska bli så skönt att bara vara ett tag.. Åka lite skidor i fjällen, mysa med hjärtat och ta det lugnt :)

Saknar Erik väldans mycket, han lät som lite sur på telefonen idag fast jag gärna hade pratat av mig lite om allt idag. Men han har det stressigt när han kör runt i stockholm så jag får vänta tills ikväll. Då finns det mer tid.

Allt med lägenheten blir inte som jag vill och tänkt mig.. När man bestämt sig för att bo kvar, då dyker de upp någon spekulant igen och är beredd att betala mer. Men jag tror endå vi blir kvar här. Nu har vi ju tom burit in den nya soffan som va tung som f**n.. och jag svor på att jag aldrig skulle bära ut den igen, den ska få stå tills den ruttnar sönder *fniss*

Dom gamla sofforna (såldes på blocket)

 

Den nya soffan (köptes på MIO för en månadslön)


Dålig uppdatering

På lääänge nu... Men jag är såå trött och så himla stressad. Kan inte sova en natt utan att vakna mist 14 ggr och kolla vad klockan är... Om det snart är dags att gå till jobbet... Inte ens på helgen kan jag sova ut, fasten jag vet att jag inte ska jobba dagen efter...

Har världens monsterarbetsvecka framför mig nu..
Måndag 7 - 14 + kurs 15-18
Tisdag 7.30 - 16.15
Onsdag 7 - 17 + P-möte 3 timmar efter det.
Torsdag 7-15 (EN kort dag...)
Fredag 8 - 16 Kurs hela dagen...

Och då ska jag ev ha föräldrarsamtal en halvtimme på Tisdag.. tror jag måste hoppa det.. det blir fööör mycket..
46,5 timmars jobb på en vecka + 2 timmar restid varje dag också... Fast man ska väl inte klaga :) Tycker det är skönt att ha ett jobb iallafall och ibland är de stressigare och ibland lugnare.. de gäller nog bara att försöka ta det lugnt även om det är mycket :)

Bara 2, 5 veckor kvar till påsk iaf.. då är jag ledig hela 6! Dagar :)

Ska bli skönt att bara vara med hjärtat då.. han jobbar också väldigt mycket just nu.. så det gör inte så mycket att jag har långa dagar, då hinner man inte sakna E så mycket. Men det är jobbigt att känna sig stressad gämt..


Nu ska jag stänga ner datorn och tvn för ikväll.. Ta en lång promenad med Greta, ta en dusch och ligga i sängen med en bok tills jag somnar :)

(föresten, de blir nog ingen långpromenad.. blir en kort.. de är ju livsfarligt att gå ute.. isgator överallt nu.. å jag som skulle börja komma igång med att springa två ggr i veckan.. de måste vänta tills jag har fast mark under fötterna) :)

En soffa mindre nu..

Idag kom de ett par och köpte tresistssoffan.. så nu har vi bara tvåsisten kvar. Hoppas på att någon kanske vill köpa den me. Annars får vi väl skänka bort den eller nått :)

Har varit en superfin dag idag med strålande värmande sol och det bidrar ju till att snön nu smälter igen :)
Det blev en morgonpromenad med E och Greta, sen kom soffköparna och sedan gick jag och E en sväng på stan. Köpte en mosgrej (som man mosar potatis till potatismos med) och så köpte jag några småskålar :)

Kameran har dött, måste leta upp laddaren innan de blir några nya bilder.

Puss&kram

Kort dag på jobbet

Det blev en tidig men kort dag på jobbet. Eftersom vi bara hade 14! barn totalt och 5 pedagoger så tog jag ut två timmars komptid och åkte hem kl 13 idag :) va riktigt skönt fast jag är ju endå trött som ja.. Gick upp kl 05.45 och det var jobbigt vill jag lova. Var nästan så jag tänkte be E att hälla en hink kallvatten över mig så ja skulle vakna till.

Jag hämtade E vid garaget där han tilbringat sin förmiddag med att mecka med sin picup och så åkte vi hem och såg filmen vi hyrde igår (men inte såg eftersom det var sveriges värsta bilförare på tv) sen åkte vi och lämnade den och gick in på MIO. Så köpte vi vår nya soffa och jag är såå lycklig, den kommer om 6 - 8 veckor så nu gäller de bara att sälja sofforna vi har. Hoppas på att någon kanske vill köpa dom endå? är ju väldans fina.

Nu lagar jag middag, Hasselbackspotatis och Schnitselfileer med örtsmör och körsbärstomater. (bild kommer senare)
Efterätt estår av vaniljglass med chokladkross och varma hallon. Kvällsmys blir chips och kexchoklad ;)

ojj så "nyttigt" *host host*


Min dag i bilder

Jag blir såå jäkla trött på denna snö nu! och bättre blir det ju inte när det ska blåsa så in i h*vete också...


Helvetes jävla snö att aldrig sluta upp att snöa då...


Grannen svär nog minst lika mycket....


När och OM han får ut sin bil denna vinter....


Sen bar de iväg till garaget där E höll på och mecka medan jag uttråkad
till tusen stod och tittade på med fötter frysna till isklumpar...


Skruvas här, och slipar där... tillslut lyckades jag lura hem honom med lunch ;)


Tortelini med chasewnötter och körsbärstomater

Vi va en sväng på Jysk också. Köpte massa nytt till badrummet och så åkte vi på MIO för att kolla efter nya matbordsstolar och såg en soffa vi blev kära i. Vi har ju pratat om ny soffa så nu ligger de gamla ute på blocket, hoppas att vi kan köpa soffan snart. Man bara smälte in i hela soffan. Helt underbart!.. vill verkligen ha den och E tyckte om den me så de gjorde ju bara saken lättare för mig ;)

I morgon ska jag jobba, det ska bli såå skönt :P

Mitt nya liv?

God morgon. Sähär glad kan man bli när man får sova i husse & mattes säng... Idag tänkte jag faktiskt att jag skulle ta och bli nyttig. Det är ju snart! sommar! och jag är ju inte precis i strandform. Så from NU! Ska jag äta nyttigt och träna / promenera. Kanske har jag blivit smittad av bantningshetsen som finns överallt. På jobbet håller väl nästan alla på och bantar. Ifs tror jag inte maten på jobbet är spec nyttig eller näringsrik så det blir det till att hoppa över nu. Får ha med mig egna sallader osv istället. Det blir bra. På jobbet kommer maten ifrån ett storkök och hålls varm i värmeboxar. Tycker ofta den har väldigt lite om ens någon smak och jag har hört att mat som värms upp sådär förlorar mycket näring också. Nä nu får jag börja mitt nyttiga liv med en morgonpromenad i snöyran då, lämna Greta-Peta till dagis :)

En snabbis på Ica

Det är verkligen inge bra att handla när man är hungrig.
Skulle gå ner och köpa tortelini till middag och kom hem med detta....



Men banan, tomat, tortelini, nötter och ägg kan väl inte vara
såå dåligt iaf? Sen chokladen och extradrops med choklad/mint
(utan socker, ville baratillägga det) kankse inte va precis
vad jag skulle handla... men det blir helt
enkelt inte alltid som man har tänkt sig... ;)

Otacksamma jag...

Jag skäms, maten va inge god. Kanske gick jag in med inställningen att de inte alls var vad jag ville ha. Jag åt lite iallafall, E tyckte jag skulle ta en panpizza istället men jag sa att jag ville äta grytan. Lämnade mer än halva talriken och E frågar om de inte va gott. Jo men jag blev mätt får jag ur mig. Tror han märkte att jag inte gillade maten, han bad mig säga ärligt om ja inte tyckte om. Jag LJÖG!... Det va gott, men jag blev mätt sa jag. *skäms* kände mig väldigt elak när han nu stått och lagat middag åt oss, så jag tog snabbt disken och plockade undan massa här hemma. Så kände jag mig iallafall lite bättre. Isf vet jag ju att han inte skulle bry sig om ja inte gillade maten, han vet hur jag kan vara så.


Middag


Middagsunderhållning


Disken = borttrollad


Nu ska jag ut med Greta en sista liten sväng och sen duscha och sova :)

Upp kl 05.45 i morgon då för att åka och jobba. 7 - 16.15 *snark*


Vi har sånt där duschhandtag som ändrar färg. Blått=kallt, Grön = lagom & Röd= hett
Vår funkar inte riktigt som den ska. För den visar grönt när de e kallt och blått när de e lagom. men men
man kan ju inte få allt här i världen ;)

Sov gott

Gryta

Ja idag blev det då gryta till middag. Är egentligen inte alls sugen på det men nu när hjärtat stått och lagat får jag väl äta det då :P

Jobbade till 5 idag så kännermig ganska sliten. Är iallafall ledig på torsdag eftersom de e lite färre barn och jag jobbat såå mycket på sista tiden. Det ska bli skönt :) Får väl hänga med E i garaget då, kanske skruva på min bil lite (eller inte)

Middagsbild


(spagettislev i brist på andra redskap...)

och detta är förklaringen till att andra matredskap saknades och även
vad min kvällsunderhållning kommer att bestå av..


Blandade gottigheter, sopor, disk, Älsklingens korv (som verkar vara nödvändig
mitt i matlagningen) pantflaskor och lite annat smått och gott... Go kväll mina kära läsare ;)

Dagens Outfit!

Greta är ensvis som en åsna...... Jo hon ska promt ha på sig sin snuttefilt... hon ska ha den som huckle ena sekunden för att nästa sekund stå och tjata på att hon vill ha den som sjal/scarf.. *suck* och inte ger hon sig heller om man säger nej. Nä för då ska hon följa efter minsta steg man tar och tjata hål i huvvet på en.. ja ni fattar, man står ju inte ut.

Hon får som hon vill.. Sen så vill hon att man ska ta "dagens outfit" bilder på henne också.


Så here you go.. Dagens Outfit - Greta






Det är alltså hennes snuttefilt hon envisas om att ha på sig hela tiden...

På jobbet

har rast nu så kikade in lite snabbt på bloggen. Är inte så många barn på dagis idag så det blev en lugn start på veckan. Är ju sportlov också så då är ju endel lediga också. Jag får iallafall vara edig på torsdag. Får se om jag och hjärtat hittar på något skoj då, han är ju också ledig :)


RSS 2.0