Söndag

Vaknade tidigt idag också. Sen jag började jobba kan jag inte sova så länge på mornarna. Eftersom man nu är så van att gå upp tidigt på vardagarna. Men då får man ju å andra sidan mycket mer gjort på dagarna :)

Nu sitter jag och äter en skål med gröt och dricker en kopp tee. Snart ska jag dra upp Erik för vi ska iväg på lite äventyr idag..  Eller ja, det är lite nytta & nöje kanske man kan säga. Kan inte riktigt avslöja något riktigt än :) men håll ut.

Idag känner jag mig riktigt pigg och glad. Ser fram emot kommande vecka :)

Lördag

Det var tänkt att ja skulle sova kvar i Nynäshamn igår efter möten hela dagen och middag och skoj på kvällen. Men tyvärr så hände det en del saker hemma som gjorde att jag blev tvungen att köra hem. Trött och sliten efter en lång dag körde jag då 15 mil hem vid halv 10.

Dagen igår var jättetrevlig och det va så kul att träffa nya människor och få nya idéer och tips :) Ska bli en spännande vecka på jobbet nu :)


Migrän & Räkningar

Efter en hektisk vecka på jobbet kan man nu så smått börja se  fram emot helgen. Ifs har vi möte i nynäshamn hela dagen i morgon, men det är iallafall lite annat än att vara på jobbet. Ser fram emot helgen, att få sova ut lite :)

Har en sån migrän just nu så jag har tryckt i mig 4 chokladbitar (skäms på mig) och tänkte nu slumra här på soffan en stund. Det blir en lång körning i morgon, lite jobbigt att behöva köra igenom Stockholm, inget jag ser fram emot.

Ja och så damp räkningen från HM ner i postlådan idag.. den var på "bara" 490 kr ;)

Härligt!




Nu måste jag ringa veterinären och se om Greta är vaccinerad mot kennelhosta.
Hon ska ju börja på dagis nästa vecka ;)

Pan Pizza

Eftersom jag är ensam till maddag idag blev det något snabbt framför tvn. Panpizza med körsbärstomater =) Den sista i frysen  och sen ska jag inte köpa hem några fler. För jag ska ju faktiskt äta nyttigt :)




Shopping

Jag har köpt en ny plånbok som kom hem igår
(fredag, men hämtades ut igår)

Plånbok 300 kr + frakt på tradera
Skor 399 kr på Nelly.com (finns i blå & röd också)

Och nya klackskor från Nelly.com (stl 36) är liiiiite liiiiite försmå..
men storleken över va slut och jag vill ju sp gärna ha dessa...
vill man vara fin...


Myssöndag

Sovmorgon... <3 Vaknade runt 9. Gick en morgon promenad med Greta och sen blev det mysfrukost.
Nypressad juice, tee och smörgås. Vi brukar alltid äta framför tv:n... Matbordet bara står där och används mest som avlastningsyta. Men nu har jag bestämt att på helgerna ska vi äta vid matbordet. Eftersom ja oftast är ensam i veckorna så blir tvn mitt sälskap. Det känns faktiskt mysigt och lite speciellt att äta vid matbordet eftersom vi inte gör det i vanliga fall.


Till Juicen i morse pressade jag 4 apelsiner, ett äpple, en morot och en
liten bit ingefära (tar man för mycket ingefära blir det väldigt beskt)


Frukostmys <3

Middag för två <3

Idag har det blivit en städdag hemma. Började med en sväng till tippen. Balkongen var full med slänga saker (förvarades där i väntan på turen till återvinningsanläggningen) Nu står bara madrasserna kvar, dom kunde vi inte få med oss i kombin utan de får vänta tills pickupen går att köra.

Tvättat två maskiner tvätt och rensat avloppet i badrummet (handfatet) *urk!* Men nu rinner vattnet fint ner i handfatet igen.

Sen blev det lite tv-tittande och middagsdags. Lagade potatisgratäng och fläskkotletter. Blev riktigt gott. Måste väl erkänna att de var första gången jag lagade egen hemmagjord påtatisgratäng. (brukar fuska och köpa annars)  Men det blev bra så det gör jag om fler gånger :)

Lite bilder :)...








(Greta ville också vara med på bild)

RSS 2.0