Tråksöndag

Idag har det typ inte hänt ett dugg.. har varit en riktig tråksöndag. Gick en långpromanad med Greta och E.. Blev dyngsur och både strumpor och skor. Somnade en timme i soffan, va riktigt skönt eftersom ja vaknade så tidigt idag. Sen lagade hjärtat lunch (vid 3 ) :P Så slöade vi i soffan en stund, så åkte vi och hyrde film, tvättade & tankade bilen och så köpte vi middag på Kina :P så de blev hämtmat idag igen. Skulle ha lagat gryta men vi sparar det till i morgon istället :)





Nu siter vi bänkade vid varsin dator och snart ska vi se filmen vi hyrde. Upp och jobba tidigt i morgon, har en låång dag i morgon 7 - 16.15.

Morgonpromenad....

....avklarad.. Något tidigare än jag hade tänkt mig. Greta gnällde vid 7 imorse så då var det bara att gå upp och gå ut med henne. Hon är bra rolig när det kommer till pinnar, för hon ska alltid hitta en pinne att bära på, gärna en som är så stor att hon knappt kan få med sig den. Så kan hon släpa runt på pinnen i allt från 30 minuter till 60. Ända hem ska den och så blir hon sådär sur när hon inte får ta in den.





Nu ska jag koka en kopp tee och mysa ner mig i soffan en stund

MIddag i ugnen & vissna tulpaner

Middag är på G, det blev ingen överraskningsmiddag men vi åkte istället och handlade tillsammans. Ikväll blir det potatisgratäng och ytterfile med persiljesmör och körsbärstomater. Efterrätt blir chips & choklad med mys framför tv:n


Såhär tråkiga kan tulpaner se ut om man glömt fylla på vatten i vasen (A)

Tulpanerna som ej slagit ut har haft vatten men vissnat ihop endå,
de som är utslagna hade druckit upp allt vatten innan jag sett det
och därför vissnat och torkat ihop helt

Shopping på stan

Hade så fruktansvärt tråkigt hemma så jag ringde mamma som faktiskt skulle ner på stan med lillebror för att köpa pjäxor och lite annat. Så jag följde med ner och lillebror hittade finfina pjäxor och sen gick han hem (ja han tycker nog det är pinsamt att gå på stan med mamma och syrran.. något med åldern kanske?)

Så mamma och jag fortsatte iallfall runt på stan. Köpte lite nya underkläder på hm, tvättpåsar (till bhar) bummulspads och på Kapahl köpte mamma och jag varsitt par solglasögon (ja vi tyckte de kunde bli vår nu)


Va in en sväng på systemet också. Köpte ett rött vin och ett rosevin. Tänkte överraska älsklingen ikväll med en god middag och lite vin till. Problemet är väl bara att ja vette sjutton vad jag ska laga? och han vet inte när han tänkte komma hem... hmm.. blir klurigt dehär... Tips någon?

snön smälter bort

 

God Morgon! :)

Älsklingen åkte iväg på någon bildelsmarknad i Södertälje, så jag

är hemma helt ensam. Undrar vad man ska hitta på idag då.. Städa

och tvätta behövs ju göras, men det är ju inge kul. Nåja man kan väl

inte ha roligt gämt heller. Det är iallafall plusgrader uta idag xD

Äntligen börjar all den här snön att smälta bort *dansar smältasnödansen*

 


God natt

Nu har ja hämtat upp halva släkten i sthlm och alla är hemma
i säkert förvar. Älsklingen ligger brevid mig <3 och nu ska vi sova :)



Sov gott :)

Nu ska jag brumma iväg...

Med Ajtomobilen, ska plocka upp mor min som slutar jobbet kl 9.
Först måste jag tanka (såå roligt, eller inte.. en hel massa pengar kostar ju det)
Förmodligen hämtar jag mamma innan jag hämtar Hjärtat,
eftersom han e sååå seeeg idag :P


Tvångsmys

Först lite "tvångsmys" med Greta (åå vad hon tycker det är roligt när
matte väcker henne för att mysa och sen gå ut :P)
När Greta är trött, hon hänger läpp för att matte alltid ska komma och gosa när hon sover (men de är ju då hon är som gosigast)

Sen ut i snön som (äntligen) smälter bort


Jag älskar ju att baka...


På senaste tiden har jag verkligen börjat tycka om att baka,
speciellt Muffins i Extra fina muffinsformar.
Och nu hittade jag några nyinkomna på blubox.se
(även några gamla favoriter fick vara med)
Ska ta och beställa hem lite nya roliga formar så jag
kan baka massa fina goda muffins


Nu är det slut på veckan....

Det är dags för.... Fredagsmys!

Ska snart åka och hämta Erik i Åkersberga. Ja eller snart och snart.. om 1- 3 timmar. *snark* Håller på att somna, tur vi har energidryck i kylen och marsipan godis i skåpet (tycker egentligen inte om marsipan, men i brist på annat, är ju självklart för lat för att orka gå enda bort till ica och köpa något)

Kollar Dirty sexy money på nätet så har man något att fördriva tiden med också :)

The "hell" varje månad

Ja welcome again...

Riktigt tufft på jobbet nu, fick ett problem att bära på mina axlar idag. Ja, det ska lösas då fast jag vet ärligt talat inte hur. Har fått lite tips osv, hoppas på att vi är fler som kan lösa detta. Men känns som ja är ensamast i världen. Haha.

Ja en ny dag i morgon. Bara kämpa på. Snart helg.

Åker hemifrån kl 06. är hemma till 17 i bästa fall.. E de normalt att jobba såhär mycket?

Skulle va skönt att få vara ledig.. Längtar till påsk nu då ja har en långhelg. Tänk så bra man hade när man gick i skolan och bara kunde slöa på dagarna och va ledig en vecka här å en vecka där osv :) Fast man blev ju inte precis rik av studiebidraget. (ja inte för att man blir rik av att jobba heller så)

haha.. Nä nu svamlar jag massor. Ut med hunden å mars panka i säng.. :)


(gammal bild i brist på nya) Skulle va gott med färskpressad juice nu men
jag har ju packat ner aparajten så då gick det inte. Synd för ja har massa
med frukt från visningarna i helgen som faktiskt skulle behöva ätas upp :P

Visning nr 4

Avklarad.. hade tydligen inte varit någon på visningen idag *snark* och ja som städat å städat å städat :P
Ja ja nu är det över iallafall nu tycker jag väl endå att några borde villja buda lite på vår fina lägenhet :)

Läängtar verkligen tills den är såld och man kan börja buda på såna man vill ha, just nu åker vi mest och tittar utan att egentligen kunna köpa någon vi gillar.

Mycket på jobbet nu och jag jobbar väldigt långa dagar. Men det är endå roligt så :) Synd att de är sån brist på vikarier. Skulle behövas några fler som är lite mer tillgängliga. :)

Dusch & Sova =)

Erik fixade hallen för några veckor sedan. Jag har en händig man... ;)


Vilken seeg dag

Vi har städat idag me (känns precis som förra helgen som gick åt till att städa och gå på visningar) Idag har vi inte städat lika noga, en hel del är ju fortfarande i städat skick sen förra helgen. Vi ska alltså ha visning i morgon igen och på måndag. Eftersom de inte verkade va någon som ville köpa vår lägenhet..

Samtidigt passar vi på att åka in till sthlm och gå på lite visningar där :)

Har alltså städat, sovit, städat, sovit lite till, kollat när E spelat spel och sovit lite mer. Är verkligen jättetrött idag. Men eftersom jag sovit så mcket nu på¨dan så lär jag väl ha skitsvårt att somna ikväll :P

Snöstorm

Vaknade kl 07.05!!!! Av att det plogas utanför.. Suck. Inte ens på helgen får man sova. Och jag som var såå trött, har jobbat över hur mycket som hellst i veckan och nästa vecka kommer bli långa dagar då också.

Snart är det iaf Påsk och då åker vi upp till fjällen över långhelgen och myser i stugan och åker skidor scooter..

*LÄNGTAR*



Älsklingen åker snowboard i fjällen 09

Söndag

Springer runt här i lägenheten och gör nog minst 10 saker samtidigt. Bakar, diskar, viker tvätt, kollar datorn, dammsuger osv osv.. Vi får besök idag av Eriks syskon så då passar jag på att baka lite. Greta fäller såå mycket hår just nu. Så det blir till att dammsuga var och varannan dag. Tycker hon borde hålla i håren nu när de är kallt ute men hon släpper jättemycket.





Ja städa vidare var det :)

Vi ska flytta!

Förra helgens "äventyr" va två visningar på lägenheter. För vi ska flytta närmare stockholm så det blir närmare jobbet för oss båda. Nu har jag 3 timmar pendling per dag och det skulle vara skönt att ha gång/cykelavstånd till jobbet. Vår lägenhet ligger ute till försäljning nu och nästa helg är det visning hemma hos oss. Samtidigt så hade vi planerat att fara iväg på några visningar vi med. De vi tittade på i helgen va inget vi ville köpa.


Som jag hade städat inför fotograferingen... Låg på knä och torkade golven med en disktrasa då det va kvällen innan och jag hade ju glömt att jag slängt den gamla golvmoppen och ej köpt någon ny. Iallafall så blev bilderna jättefina, det var värt slitet att städa. Nu ska man bara hålla det snyggt till visningarna också.

En gott skratt förlänger livet..

Hittade lte roliga bilder att underhålla med såhär på Lördageftermiddan ;)








RSS 2.0