Tråkiga söndagar

Söndagar är ju såååå tråkiga.. Hela dagen går som bara åt att ha ångest för att det snart är måndag igen..

Vi köpte glass igår på Coop.. tänkte att vi skulle lyxa till det lite och köpa någon som va lite dyrare.. vi väljer en som jag läser kostar 29.90.. eller vi väljer två.. Såna där små "koppar" med glass... Kollar på kvittot när vi kommer ut (tycte det hela blev lite dyrt) och ser att glassen kostade 45.90! Det var ju i det dyraste laget... *bäst glassen är god då*

Och... Den var så himla god... jag slukade hela min "kopp" den bara smälte i munnen och va helt oemottåndligt god...


Ekologisk kravmärk glass


I eftermiddag ska jag ta en joggingtur och diska helgens disk. Just nu känner jag mig lite för slö...

Vilka är ni föresten som läser min blogg? Har några läsare varje dag och gissar på att ni känner mig?
Så vilka är ni? En vet jag.. G....... :P Men ni andra...? Lägg en komentar...

En tur till jysk

Skulle köpa trådbackar att ha i garderoberna för att få bättre ordning. Så vi åkte till jysk och dom hade precis en sån jag hade tänkt mig. Sen åkte vi även på Mio för att kolla efter en ny matta och nya matbordsstolar. Dock var vi ute i sista stund för en i personalen kom fram till oss efter att vi tittat en liten stund och undrade om hon kunde hjälpa oss innan dom skulle stänga. Då kände jag mig lite stressad så tyckte vi kunde ta det en annan gång då istället...

Sista inköpstället blev Coop.. Vi skulle köpa potatis till middan och glass till efterrätt. Hittade en fin lila blomma, en vit kruka, en bordstablett och en pläd där. och såhär fint blev det i vardagsrummet...

FÖRE



EFTER




Krock och en heldag på akuten..

Ja det var inte jag som krockade... det var mitt hjärta.. Han blev påkörd när han skulle köra till lastbilen som han skulle köra en extrasväng denna vecka (han är ju egentligen ledig) Det var inte heller vår bil, utan en han hade lånat.. Får ett sms vid lunch "jag har krockat" från Erik.. jag blir ju orolig och ringer upp, han låter lite förvirrad och jag tvingar honom att åka till danderyd för att kolla. Det är ju bäst att kolla upp det direkt så inget allvarligt hänt/händer. Fick åka ifrån jobbet för att hämta honom i häggvik och köra honom till Danderyd. Han ser ganska tagen ut och jag blir ledsen för vi bråkade igårkväll när han kom hem sent.. då känner man sig så jävla dum som va sur/arg över skitsaker.. Tänk om han hade krockat allvarligt och det sista vi gjort var att bråka... Han ber mig stanna kvar (skulle egentligen bara dumpa honom där och åka tillbaka till jobbet) men ringde jobbet och dom kunde lösa det så att jag kunde stanna hos Erik.

Läkarna kände och klämde, Erik hade ont och dom beslöt att röntga för säkerhetskull. Han hade ont mellan några kotor i nacken som dom ville kolla. Det såg iallafall okej ut och han fick åka hem. Nu ligger han på soffan och vilar :)

I morgon är de Fredag. Jobbar till 3 :) Sen är det helg :)


SÖNDAG

Tänk att helgen alltid går så himla fort...känns som inte som man har gjort ett skit...

Igår var vi iallafall till Eriks syster och tittade på den nya bebisen.. Supersöt, fast verkade mest missnöjd.



När vi kom hem åt vi korvstoganoff med ris (vilken lördagsmiddag va) och till efterätt blev det massa onyttigheter.



Idag började jag dagen med en joggingrunda, förutom att man måste släpa och dra i Greta 2/3 av rundan är det ganska skönt att jogga och det har hitils kännts väldigt lätt endå. Idag kände jag för att bara skita i det och "vafan" vad jobbigt de va.. men jag gav mig inte och det kändes bra efteråt.

Greta och jag cyklade även upp till garaget och tittade till E som byter däck och fixar med bromsarna osv. Tog lite mer än en timme fram och tillbaka.. Fast då cyklade jag väldigt sakta så greta kunde "jogga" bredvid.


ikväll blir de fläskfile och potatis, eller om jag gör pommes, har inte bestämt mig än :)

Jobb i mrn, och sen föräldrarmöte.. blir ennu en låååång dag. Ska åka buss också (eftersom E ska fortsätta med bilen, som ska besiktas på tisdag) så jag hoppas han hämtar mig på kvällen så slipper jag åka buss hem så sent.

Vår sista dans..

Det är konstigt att vissa låtar är så rätt, alltså så rätt för hur man känner... Lyssnar på Melissa Horn just nu, har gjort det en stor del av dagen. Det är skönt att lyssna på lite deppig musik när man behöver tänka.

Allt har blivit så jävla fel, fattar inte hur det kunde gå såhär. Det är för mig ett mysterie, när gick det såhär långt?

Mycket att fundera på nu i helgen angående jobbet. Innerst inne känner man en sak, så tänker man lite och hoppet finns ju fortfarande kvar så man vill ju som två olika saker samtidigt. Det är svårt...

Va hemma från jobbet idag iallafall, sov knappt inatt så jag kände mig mer död än levande i morse. Har lyckats städa lite idag iallafall, tvättat och diskat och dammsugit. Ska snart hämta E.


Träna och jobba

Idag har jag varit ute och joggat. Gick även en sväng på lunchrasten istället för att sitta still i 30 min och dega :P Ska nog försöka gå varje rast. Det är iallafall skönt när det är fint väder :)

Har även beställt lite kläder från HM (A) 2 bikinis, ett par jeans, ett par jeansleggings och lite underkläder...

Är sjukt sugen på paketet med kakor som finns i skåpet.. ååå vad jobbigt de är när man vet att det finns hemma :( lättare att stå emot om man inget har.. Från å med nu ska jag bara köpa hem broccoli.. haha :P

I morgon blir det en tuff dag igen då... jobba 9 - 17 och sen möte 18-21. lagom trött när man komme rhem kl 22 och ska upp igen till kl 6 morgonen efter. Snart är det iallafall helg :)

Vad gör hon nu???

Igårkväll smörjde jag och Erik Gretas tassar med tassalva.. Luktar inte särskilt gott och Greta va missnöjd och protesterade. Efteråt fick hon inte vara på mattan, inte i soffan eller i sängen och det gjorde henne ju inte mindre missnöjd om man säger så. För att förhindra att hon kletade salva på samtliga mattor fick hon sova inne hos oss...

Bara det att Greta, hon ville inte lägga sig ner och lugna sig.. Hon gick runt runt runt...  hyperventlierade och gnällde.. Tillslut blev det tyst... (vad gör hon nu tänkte vi)

*tänder lampan* och taadaa...


Greta har klätt in sig i gardinen.. Vi fick oss ett gott skratt, hon såg
så himla dum ut där hon stod i gardinen och såg totalt olycklig ut...

Hemma igen...

Det var sååå skönt att vara ledig.. men de va också skönt att komma hem igen.. Hemma är ju som bekant bäst.

Här kommer lite bilder












RSS 2.0